17/11/2012 Andy Barcan

Romania citeste-ma!

Federatia Editorilor si Difuzorilor de Carte din Romania organizeaza, in perioada 1oct 2012-30 martie 2013, o campanie nationala de promovare a lecturii al carei motto este „Romania citeste-ma!”.

Campania se adreseaza publicului larg dar exista si focus pe elevii de clasa a IV-a pentru care se organizeaza un concurs de lectura.

Campania contine:

*Un important pachet de reclama pe canale media(spot de interes public pe TVR-care se afla atasat- si pe alte posturi tv, panotaj stradal in 8orase din tara, aparitii in presa scrisa, spoturi audio la radio, etc)

*Evenimente complexe organizate in 8 orase din tara(lansari de carte, intalniri cu scriitori si diferite personalitati din diferite domenii, lecturi publice etc)

*Concurs de lectura organizat pentru elevii din clasa a IV-a. Concursul are la baza o carte de mici dimensiuni intitulata „Romania citeste-ma!”care cuprinde texte ale unor autori romani. Cartea este editata in 20.000 de exemplare, cu scopul de a sustine aceasta campanie si se distribuie gratuit in scoli.

Aceasta este doar o prezentare generala. Alte informatii pe site: www.adepc.ro;

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipăriți cu Editura Hoffman!